Per Maart opent onze belevingsshowroom van 800m2 aan de Daelderweg 31 in Nuth.

    Handelsweg 15, 6163AJ, Geleen     085 485 7540    
    5 / 5 4 reviews 
  1 0 1

  Verlichting: installatie en advies

  Bij iluminaire houden we van verlichting. Samen zetten we jouw interieur graag in de spotlights. Er is heel veel mogelijk wat dat betreft.

  Kwalitatief hoogwaardige lampen

  Je vindt bij ons design lampen van gerenommeerde merken maar ook kwalitatieve alternatieven. Kwalitatief hoogwaardige lampen ontworpen door bekende ontwerpers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. Onze collectie is groot van hanglampen, wandlampen tot vloerlampen, tafellampen en plafondlampen. We hebben design armaturen maar kijken ook welke lichtbron je het beste kunt kiezen.

  Lichtplannen en -berekeningen op maat

  In ons inspiratiecentrum bespreken we graag uw verlichtingsvraagstuk. Denk bijvoorbeeld aan tuinverlichting of een mooie buitenlamp, maar ook aan kantoorverlichting. We geven namelijk niet alleen advies in verlichting, maar we maken complete lichtplannen en lichtberekeningen.

  Professionele installatie verlichting

  Ook voor het installeren van verlichting bent u bij Iluminaire aan het juiste adres. Ons montage team zorgt er namelijk voor dat uw armatuur vakkundig wordt geïnstalleerd en u optimaal kunt genieten van de verlichting.

  Showroom voor verlichting

  Bezoek onze winkel in het Limburgse Geleen, want voor de mooiste (design) verlichting moet je bij ons zijn! In onze showroom kunnen wij u ook vrijblijvend voorzien van advies. 

  Showroomafspraak inplannen

  Neem vrijblijvend contact op