Per Maart opent onze belevingsshowroom van 800m2 aan de Daelderweg 31 in Nuth.

    Handelsweg 15, 6163AJ, Geleen     085 485 7540    
    5 / 5 4 reviews 
  1 0 1

  Beveiligingssystemen

  Wij creëren een betrouwbare beveiligingsoplossing op maat voor uw woning of bedrijf. Uw veiligheid is onze prioriteit en uw wensen en behoefte staan dan ook centraal. 

  Alarm- en camerabeveiliging

  Wanneer u een alarminstallatie in huis wilt laten installeren voor de inbraakbeveiliging, dan heeft u de keus uit een bedraad of een draadloos systeem. Beide type alarmsystemen werken op gelijke wijze, en kunnen ook gecombineerd worden met een beveiligingscamera. U kiest het beste voor een bedraad systeem wanneer er al kabels liggen in de vloer of muur of dit nog geplaatst dient te worden. U bent dan over het algemeen minder kosten kwijt, en wanneer de kabels nog goed zijn dan hoeft u eveneens geen rekening te houden met het vervangen van de batterijen in de alarminstallatie.

  Een beveiligingscamera vormt voor veel huis- of bedrijfseigenaren een uitkomst. Met camerabeveiliging wordt het namelijk mogelijk om vanuit huis of kantoor uw woning of bedrijf in de gaten te houden. Dit kan doordat het beeld via een draadloos wifi signaal wordt doorgestuurd naar uw smartphone of tablet, opdat u overal waar u wilt het beeld kunt bekijken. Een andere toepassing van bewakingscamera’s is de inbraakbeveiliging van uw woning. Voor de huisbeveiliging is een camerasysteem niet noodzakelijk, maar het kan wel handig zijn voor mensen die slecht ter been zijn. Zo is het mogelijk om via de beveiligingscamera al te zien wie er voor de deur staat, zonder dat u hier naar toe hoeft te lopen. Wilt u offertes ontvangen voor camerabeveiliging en huisbeveiliging?

  Installatiebedrijf alarmsystemen en camerabeveiliging

  Iluminaire is specialist op het gebied van beveiligheidssystemen voor woningen, kantoorpanden en winkels. Breng een bezoek aan onze showroom voor persoonlijk advies en op maat gemaakte offerte. 

  Afspraak inplannen

  Neem vrijblijvend contact op