Per Maart opent onze belevingsshowroom van 800m2 aan de Daelderweg 31 in Nuth.

    Handelsweg 15, 6163AJ, Geleen     085 485 7540    
    5 / 5 4 reviews 
  1 0 1

  Domotica voor thuis

  Smart home domotica systemen

  Transformeer uw woning met vooruitstrevende domotica-oplossingen. Wij creëren slimme en efficiënte woningen, waar comfort en beveiliging centraal staan. Ontdek het gemak van een geautomatiseerd huis én leven!

  Afspraak inplannen

  Compleet domotica systeem

  Een domotica smarthome systeem van o.a. Loxone gaat verder dan alleen het automatisch aansturen van lampen via een app. Met een compleet systeem is het mogelijk uw volledige woning te digitaliseren, aanpassingen aan de hand van gewoontes en integraties van elementen zoals intercom, alarm- en beveiligingssystemen, aanwezigheidsmelders, raam- en deurcontacten, verlichting, verwarming, rookmelders, geluidssystemen en aansturing van zonwering.

  Beste domotica systeem

  Domotica systeem merken

  Er zijn verschillende merken op het gebied van domotica. Wij zien Loxone Smarthome momenteel als het beste merk voor een volledig domotica-systeem. Het is een ‘open’ systeem met een uitgebreide woonautomatisatie waardoor comfort en tijdsbesparing centraal staan.

  Domotica Loxone Smarthome scale

  Voordelen Loxone Smarthome

  • Slimme functies voor verwarming, verlichting, ventilatie en dergelijke resulteert in een aanzienlijke verlaging van het energieverbruik.
  • De drukknop-technologie van Loxone maakt het systeem zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in bediening.
  • Het assortiment omvat ook een groot aantal draadloze componenten, ideaal voor bestaande woningen of latere uitbreidingen.
  • De frequente updates van zowel hardware als software maken Loxone een zeer toekomstgericht systeem. 

  Domotica systeem laten aanleggen? 

  Plan een afspraak met onze specialisten!

  Afspraak inplannen

  Iluminaire

  Domotica systeem aanleggen

  Van aanvraag tot nazorg

  Na ontvangst van uw aanvraag, nodigen wij u uit voor een gesprek in onze showroom. Aan de hand van uw wensen en behoeftes stellen wij een offerte op inclusief een plattegrond met alle elementen en componenten.

  Tijdens een vervolggesprek zullen wij verdere details bespreken en is er de mogelijkheid om direct een afspraak in te plannen voor het aanleggen van het systeem.

  Na de installatie zullen wij alles testen en leert u als klant precies hoe alles werkt en bediend kan worden. Uiteraard zijn wij te allen tijde bereikbaar voor hulpvragen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om op afstand gewenste aanpassingen te doen aan instellingen. 

  Domotica installateur

  Waarom Iluminaire als domotica installateur?

  Als domotica installateur leggen wij de focus op de specifieke wensen en behoeften van onze klanten. Dat gaat verder dan de installatie. Wij bieden een betrouwbare en doeltreffende domotica-oplossing die naadloos aansluit op de levensstijl van onze klanten.

  • Optimaal en koste efficiënt

  We analyseren elk element zorgvuldig of een oplossing optimaler kan of wellicht kostenefficiënter om volledig aan de klantbehoefte te voldoen.

  • Heldere plattegrond met gewenste functionaliteiten

  Wij stellen een gedetailleerde plattegrond op, die een helder overzicht biedt van de gewenste functionaliteiten.

  • Nazorg: ondersteuning en systeemupdates

  Na de installatie en activering blijven wij bereikbaar voor hulpvragen, systeemupdates en andere ondersteuning.

  Iluminaire

  Wat kost een domotica systeem?

  De kosten voor een domotica-systeem zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften. Plan een afspraak in met een van onze adviseurs voor een offerte op maat. Tijdens ons adviesgesprek zullen wij niet enkel een offerte op maat verzorgen, maar bespreken en demonstreren wij de vele mogelijkheden in onze showroom.

  Afspraak inplannen