Per Maart opent onze belevingsshowroom van 800m2 aan de Daelderweg 31 in Nuth.

    Handelsweg 15, 6163AJ, Geleen     085 485 7540    
    5 / 5 4 reviews 
  1 0 1

  ICT: Onbezorgd betrouwbaar netwerk

  Wij zorgen voor onbezorgde connectiviteit met betrouwbare netwerken, draadloos of bedraad, met 5G fail-back optie. Complete installatie inclusief servermonitoring voor storingen.

  ICT, data, wifi

  Altijd, overal en op elk device werken

  Dat is wat we tegenwoordig allemaal doen en willen, toch? Bij iluminaire bent u aan het juiste adres voor uw netwerk vraagstukken. Als installateur bieden we niet alleen een betrouwbaar en veilig (draadloos) netwerk aan, maar ook kunnen wij ook uw woning / bedrijfspand aansluiten op een internetlijn met een 5G fail-back optie. Zo zit u nooit zonder internet en kunt u zorgeloos door werken.

  Een netwerkopstelling is per pand verschillend en bied geen standaard. Al onze installaties staan in verbinding met onze server en kunnen zo ook remote uw internetverbinding in de gaten houden. Mochten hier storingen op optreden, weten wij dit vaker nog eerder dan u zelf! Zo doen wij waar we goed in zijn, zorgen voor een zorgeloze connectivity.

  Naast een internetlijn (koper of glasvezel) bieden we ook mobiele abonnementen aan en office 365! Zo is alles onder een dak te vinden en bent u verzekerd van de juiste service! We nemen de complete installatie voor onze rekening. Zo trekken we de juiste bekabeling, installeren de wifi acces points netjes weg en zorgen dat alle devices naadloos kunnen streamen.

  Office 365

  Office 365

  Alles werkt tegenwoordig in de cloud. Zo ook Office 365 samen met Onedrive. Als Microsoft partner bieden we naast alle benodigde licenties ook cloud back up aan.

  Ubiquiti

  Ubiquiti

  Voor het netwerk maken we gebruikt van Ubiquiti networks. Deze leverancier bied seamless roaming (een groot Wifi netwerk zonder dat je zelf het juiste wifi netwerk moet aanklikken) accespoints met de nieuwste WiFi 6 technologie. Naast gewone WiFi / netwerkt biedt de firewall (uw beveiliging tegen indringen van buitenaf) ook een gast netwerk aan. Zo kan je vrienden en/of gasten voorzien van razendsnelle WiFi zonder zorgen te maken dat ze opeens bij al je computers of bestanden kunnen!

  Avepoint

  Avepoint

  Een portal voor alle gebruikers met de juiste data retentie en zorgeloos onderweg. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden!

  Neem vrijblijvend contact op