Handelsweg 15, 6163AJ, Geleen     085 485 7540    
    5 / 5 4 reviews 

  Loxone smart home

  Iluminaire

  Klimaat & woongenot

  Wanneer het gebouw de klok rond voor het ideale binnenklimaat zorgt, dan vormt dit de basis voor iets moois. Gelukkige mensen, vrij van gedachten of handelingen over temperatuur, frisse lucht en luchtvochtigheid – dat is precies wat u kunt verwachten bij Loxone voor uw Smart Home, kantoor of commercieel project.

  Iluminaire

  Dolby Atmos Audio

  Heeft u nog steeds cd’s bij u of streamt u uw favoriete muziek door het hele gebouw? Met ons multiroom audioysteem kunt u op een nieuw niveau genieten van muziek. Dankzij onze geïntegreerde mediabesturingsoplossing kunnen wij ook uw multimedia-entertainmentsystemen zoals TV, beamer en console harmoniseren. Thuis zorgt dit gewoon voor gelukshormonen en in het bedrijfsleven voor de perfecte uitvoering van uw wensen.

  Iluminaire

  Verlichting & veiligheid

  Licht – zo veelzijdig als het leven zelf. Verlichting heeft een grote invloed op ons welzijn. Thuis, maar ook op het werk of tijdens een etentje op restaurant … Tegelijkertijd wordt het thema licht door LED, indirecte verlichting en lichttechniek steeds complexer. Wij maken verlichting eindelijk eenvoudig en maken het mogelijk om talrijke armaturen te integreren in elk project.

  Neem vrijblijvend contact op