LOADING...

Intelligent verlichting

Verlichting

Verwarming

Energie

Zonwering

Muziek

Alarm

EASY CONTROL

YOUR LIGHTING

Licht – zo veelzijdig als het leven zelf
Verlichting heeft een grote invloed op ons welzijn.
Thuis, maar ook op het werk of tijdens een etentje op restaurant … Tegelijkertijd wordt het thema licht door LED, indirecte verlichting en lichttechniek steeds complexer. Wij maken verlichting eindelijk eenvoudig en maken het mogelijk om talrijke armaturen te integreren in elk project.

Everyday

 TV Scene

Reading

Party

De eenvoudige bediening en nog veel meer

De verlichting wordt automatisch in- en uitgeschakeld via aanwezigheidsmelders. Als u de lichtstemming wilt veranderen, kunt u dat eenvoudig doen via een drukknop of een app.

Via een drukknop

Bedien alle lichtbronnen in de ruimte met slechts één knop. Met het grote aanraakpunt in het midden kunt u bij elke aanraking de volgende lichtstemming selecteren. Met een dubbelklik kunt u de ruimte uitschakelen en dus ook de verlichting deactiveren.

Functionaliteit & Layout

Onze drukknopstandaard verdeelt alle functies die u dagelijks nodig heeft over vijf aparte drukzones. Met het grote drukpunt in het midden bedient u de verlichting. Met de vier hoeken controleert u de zonwering en muziek. In kamers zonder muziek zijn deze knoppen vrij voor andere zaken, bijvoorbeeld een airconditioning.

Enkele klik

Meerdere klikken

Dubbelklik: kamer uit

Heel handig bij het verlaten van een kamer. Met een simpele dubbelklik wordt alles in deze kamer uitgeschakeld: licht, muziek, TV, sauna… Natuurlijk heeft u steeds zelf de keuze welke zaken worden uitgeschakeld.

Tripleklik: huis uit

Deze drukknopfunctie is super handig! U gaat slapen of naar het werk; met een driedubbele klik gaat de volledige woning in slaapmodus. Lampen uit, standby-apparaten uitschakelen, temperatuur verlagen, alarm activeren, enz. Wat er gebeurt kies u helemaal zelf.

OPTIONS FOR SMART LIGHTING

De verlichting is een van de doorslaggevende elementen voor het welzijn en het comfort.
Plan uw verlichting – wij helpen u graag verder. Krijg tips over lichtplanning in het Smart Home, op kantoor of in een restaurant en profiteer van een gratis projectadvies.

Free Smart Home Guide.

Get Started.

Wij beantwoorden uw vragen over de mogelijkheden van de technologie – of het nu gaat om eengezinswoningen, restaurants of appartementen. Laat uw gegevens achter en wij nemen met plezier contact met u op.