LOADING...

ONS ONTWIKKELD BEGELEIDINGSPROCES

EEN BEWEZEN STAPPENPLAN

ILUMINAIRE streeft naar de beste oplossing voor onze klanten. Daardoor genieten deze van een persoonlijke, op maat gemaakte oplossing voor hun Smart Home.  Via het onderstaand stappenplan nemen wij u mee in onze oplossingen en begeleiding binnen het proces.

PLANNING

Ieder project begint bij een vrijblijvend oriënterend gesprek. Hierin maken we kennis, maakt u kennis met het smart home systeem en ervaart u de diensten en producten die wij voor u kunnen leveren.
We bekijken de plattegronden en spreken af welke functies er per ruimte worden geïnstalleerd. Op basis hiervan stellen wij een eerste op maat gemaakte offerte op.
In een vervolggesprek wordt de offerte besproken en worden de vragen beantwoord en opmerkingen doorgenomen. Zo weten we zeker dat er niks in het voorstadium wordt vergeten en kunnen we hiermee de juiste vervolgstappen zetten.

INSTALLATIE

De plannen zijn door elke partij goedgekeurd en nu kan de bouw van het smart project beginnen! ILUMINAIRE bied een full-service oplossing of werkt samen met uw eigen installateur / aannemer. Indien we met uw eigen installateur / aannemer samenwerken zullen we van te voren afspreken wat er van ons verwacht mag worden en wat er door een derde partij moet gebeuren. Voor zelfbouwers hebben wij speciale support tarieven en diensten. Neem hiervoor contact met ons op om dit te bespreken.

STEP 1
STEP 2

CONFIGUREREN

Het is zo ver! De bouw vordert gestaag en het is tijd om de woning, kantoor of hotel levend te maken. Een van onze programmeurs zal ter plaatse komen en het smart home building systeem tot leven wekken.  Zo worden de juiste rechten aan de diverse gebruikers toegekend en worden de diverse systemen zoals bijvoorbeeld de intelligende doorbird intercom  geïntegreerd in het Loxone systeem.  Niet alleen Doorbird kan worden geintegreerd maar ook de toegangsoplossingen van GU/BKS en de IP camera’s van onder andere DAHUA.

AFRONDING EN SERVICE

In de weken nadat het smart building systeem is geïnstalleerd en wij u uitleg hebben gegeven hoe u zelf eventuele aanpassingen kunt maken via de vrij verkrijgbare Loxone app, staan wij voor u klaar om te helpen bij vragen en of opmerkingen.

Untitled-17

OPLEVERING

U krijgt van ons alle benodigde documenten waarmee u volledig kunt gaan genieten van uw smart building. Niet getreurd, onze wegen hoeven niet te splitsen. Wij zullen altijd voor u klaar staan om service te verlenen en eventuele storingen op te lossen.

Make Home Smart Now!

Wij beantwoorden uw vragen over de mogelijkheden van de technologie – of het nu gaat om eengezinswoningen, restaurants of appartementen. Laat uw gegevens achter en wij nemen met plezier contact met u op.