LOADING...

Intelligente zonwering

Verlichting

Verwarming

Energie

Zonwering

Muziek

Alarm

THE BEST SMART

HOME CONTROL

Laat u ’s ochtends zachtjes wekken door de eerste zonnestralen van de nieuwe dag, gebruik de zonne-energie om uw woning kosteloos en energiezuinig te verwarmen, sluit alle zonweringselementen in de hele woning met slechts één klik comfortabel vanuit het bed en nog veel meer. De sturing van de zonwering in een Loxone Smart Home is even eenvoudig als veelzijdig.

Comfort
Everyday
Control
All Off
Managing

EVERYTHING UNDER CONTROL

De intelligente automatische zonwering van Loxone zorgt voor ongeëvenaard comfort, de hoogste energie-efficiëntie en voor privacy in uw Smart Home, kantoor of commercieel project. De bediening blijft kinderspel.

Luifels

Shutters

jaloezieën

Gordijnen

Grenzeloos flexibel

Zonwering met jaloezieën

Jaloezieën en lamellen zijn dankzij hun beweegbaarheid perfect geschikt voor een optimale benutting van de binnenvallende zonnestralen.

Zonwering met rolluiken

Rolluiken bieden de beste verduistering, de veiligste bescherming tegen inbraak en zijn bovendien ongevoelig voor weer en wind.

Zonwering met luifels

Op balkons of terrassen bieden luifels bescherming tegen direct zonlicht. Hun hoge gevoeligheid voor wind vereist bescherming tegen storm.

Zonwering met andere types

Of het nu gaat om vouwgordijnen, zonnezeilen, terrassen of wintertuinen. Integreer eenvoudigweg elk type zonwering.

Nauwkeurige weergegevens voor elke toepassing

Het Weerstation inclusief weerservice levert exacte weergegevens voor uw locatie en is daarom ideaal voor het eenvoudig realiseren van stormbescherming, tuinbesproeiing, automatische zonwering en meer.

  • Exacte weergegevens voor woon- en gebouwautomatisering
  • Meet wind, regen, temperatuur en helderheid
  • Ideaal voor het eenvoudig realiseren van stormbescherming, tuinbesproeiing, automatische zonwering en meer
  • Eenvoudige en snelle ingebruikname dankzij Loxone Tree en Air technologie
  • Inclusief 10 jaar Weather Service

INTELLIGENTE ZONWERING

Hoe u uw gebouw ook wenst te beschaduwen – wij hebben het juiste product. Met onze zonweringsaandrijvingen, aanstuurelementen, bedieningselementen en co haalt u eenvoudigweg meer uit uw zonwering.

Free Smart Home Guide.

Get Started.

Wij beantwoorden uw vragen over de mogelijkheden van de technologie – of het nu gaat om eengezinswoningen, restaurants of appartementen. Laat uw gegevens achter en wij nemen met plezier contact met u op.