LOADING...

Intelligente verwarming

Verlichting

Verwarming

Energie

Zonwering

Muziek

Alarm

OPTIMAAL KLIMAAT VOOR VERWARMING, KOELING EN VENTILATIE

Het binnenklimaat heeft een grote invloed op ons welzijn en onze prestaties. Het is daarom heel belangrijk in slimme woningen, kantoren en commerciële projecten. Of het nu gaat om een aangename 18°C thuis in de slaapkamer of 20°C op kantoor om de concentratie te bevorderen. Dankzij de individuele ruimteregeling kunt u overal genieten van de perfecte temperatuur voor een goed gevoel. En dat zonder enige actie van uw kant …

WARM AND COSY IN ELKE RUIMTE

Uw ruimtes wachten u het klokje rond op met uw individuele comforttemperaturen. Als u echter eerder thuiskomt of langer op kantoor blijft en u de ruimtetemperatuur wilt wijzigen, kunt u de verwarming op elk moment via de app aanpassen.

Ook kunt u de temperatuur op elk moment achteraf eenvoudig aanpassen. Kies tussen: Aanwezigheid (de ruimtetemperatuur komt overeen met uw comforttemperatuur), Afwezigheid (de ruimte gaat in “spaarstand”), Uit (de ruimtetemperatuur blijft boven de vorstbeveiliging en onder de bescherming tegen oververhitting).

PRODUCTEN VOOR EEN OPTIMAAL KLIMAAT

Of het nu gaat om verwarming, koeling of ventilatie. Smart Home, kantoor of commercieel project. Onze producten zorgen voor een optimaal ruimteklimaat en helpen u tegelijkertijd om energie te besparen

SENSOREN & TOUCH

Zowel de Ruimteklimaat Sensor als de Touch hebben een geïntegreerde temperatuur- en vochtigheidssensor en geven deze informatie door aan het systeem – voor een perfect binnenklimaat de klok rond.

STELVENTIEL

Ons stelventiel is perfect geschikt voor een intelligente individuele ruimteregeling. Dankzij de Air & Tree technologie wordt de inbedrijfstelling van de warmteverdelers vereenvoudigd

LEAF VENTILATIE

’s Werelds eerste in termen van binnenluchtkwaliteit – het eerste decentrale ventilatiesysteem dat naadloos in het Loxone systeem past.

INTELLIGENT KLIMAAT

Wij beantwoorden uw vragen over de mogelijkheden van de technologie – of het nu gaat om eengezinswoningen, restaurants of appartementen. Laat uw gegevens achter en wij nemen met plezier contact met u op.