LOADING...

Intelligent muziek

Verlichting

Verwarming

Energie

Zonwering

Muziek

Alarm

ALWAYS WITH YOUR

LIFESTYLE

Dankzij de 4 geïntegreerde versterkeruitgangen op de muziekserver wordt u overal omringd door uw favoriete muziek. Of het nu gaat om een rockende afspeellijst thuis, concentratieverhogende muziek op kantoor, liedjes die perfect passen bij de sfeer in het restaurant, loungemuziek in het hotel en nog veel meer!

Hetzelfde liedje in verschillende ruimtes? Geen probleem! In Loxone Config kunt u alle uitgangen combineren en individuele geluidswerelden creëren. Met onze Stereo Extensions kunt u uw audiosysteem eenvoudig uitbreiden met extra zones.

ALWAYS IN TUNE

Onze prachtige Loxone App bundelt het hele scala aan audioserverfuncties. Stel een afspeellijst samen, maak gebruik van streaming services en nog veel meer. 

 06:30

Goedemorgen met de wekker

 06:40

Lekker meezingen onder de douche

 19:30

Relaxed voor de TV

 20:30

Goedenacht. Geen deurbel meer die stoort

PERFECTLY FOR SMART HOMES!

Met Loxone start uw favoriete muziek automatisch wanneer u dat wenst. Natuurlijk kunt u altijd handmatig ingrijpen. Muziek aan of uit, luider of stiller en naar de volgende muziekbron – met Loxone wordt elke Touch, Touch Pure, Touch Surface en elke Remote Air een audiobedieningselement.

Voor de rest is er onze prachtige app.

Bedienen via de app

Onze prachtige Loxone App bundelt het hele scala aan audioserverfuncties. Stel een afspeellijst samen, maak gebruik van streaming services en nog veel meer.

.

Alarm sirene

Realiseer een akoestische alarmfunctie die tijdig informeert over de dreigende gevaren van inbraak, brand of water. Als het alarm wordt geactiveerd, zorgt de Audioserver voor een luide alarmtoon in alle gewenste zones

Deurbel

Met de Audioserver heeft u geen extra deurbel nodig. Het belsignaal wordt naar elke gewenste ruimte gestuurd. Als uw kinderen al slapen, blijft de zone in de kinderkamer gewoon stil.

EXTRA INBEGREPEN

U kunt zich door middel van vrij te kiezen stemgeluiden laten herinneren of bijvoorbeeld de kookplaat nog aanstaat terwijl u op het punt staat de woning te verlaten. Dit is een zeer nuttige functie, vooral op het gebied van Ambient-Assisted-Living, die meer vrijheid en onafhankelijkheid biedt.

Free Smart Home Guide.

Get Started.

Wij beantwoorden uw vragen over de mogelijkheden van de technologie – of het nu gaat om eengezinswoningen, restaurants of appartementen. Laat uw gegevens achter en wij nemen met plezier contact met u op.