LOADING...

Intelligent energie

Verlichting

Verwarming

Energie

Zonwering

Muziek

Alarm

EVERYTHING FOR A

GREEN SMART HOME!

Verwarm met zonnewarmte, haal automatisch ongebruikte stroomvreters van het net en gebruik doelgericht opgeslagen zonne-energie om bv. uw elektrische wagen gratis op te laden.

OPTIMISE ENERGY

CONSUMPTION

Energie sparen met Loxone kent vele facetten. Volledig automatisch en kosteloos.

Stanby killer
Energie besparen
Opladen van zonne-energie
Inzicht in stroomverbuik
Verwarm & koelenergie

ENERGIE PRODUCEREN

Integreer uw zonnepanelen systeem in uw intelligent gebouw. U gebruikt uw zelfgeproduceerde stroom doelbewust om bv. kosteloos uw warmwaterreservoir te vullen of de elektrische wagen uit het wagenpark van het bedrijf op te laden. Dankzij een intelligente energieteller kent het systeem het actuele stroomverbruik alsook de stroomproductie. U kunt deze energiestroom op elke moment van de dag raadplegen in de Loxone App.

ENERGY MANAGEMENT

ILUMINAIRE biedt een productassortiment dat u helpt bij het sparen van energie. Daarnaast letten we bij de ontwikkeling van al onze producten op een laag intern standby-verbruik.

STANBY KILLER

Het slimme gebouw haalt automatisch al uw standby-apparaten en andere stroomverbruikers van het net wanneer ze niet nodig zijn of wanneer niemand aanwezig is.

STATISTIEKEN

Analyseer statistische gegevens, die u op elk moment in de Loxone App en ook vanop afstand kunt bekijken. Zo ontdekt u het energiebesparings-
potentieel.

VERWARMING EN KOELENERGIE

Een intelligent beheer van de verwarmings- en koelingsenergie biedt het grootste besparingspotentieel. Door gebruik te maken van gratis energie, bv. koelbronnen zorgt Loxone voor een kostenefficiënt klimaat.

AUTOMATISCHE

NOTIFICATIES

Laat u informeren via uw smartphone over energiezonden wanneer bijvoorbeeld de ramen nog open staan wanneer niemand thuis is of alle werknemers vertrokken zijn.

OPTIONS FOR SMART ENERGY

Wist u dat een Smart installatie een enorme daling van uw E-peil punten kan betekenen? In het kort hebben volgende technische installaties, en natuurlijk de efficiënte aansturing ervan, een positieve impact op uw EPB-dossier:

  • Slimme verwarming & koeling
  • Zonwering
  • Opengaande delen
  • Ventilatie
  • Verlichting
  • Zonnepanelen

Free Smart Home Guide.

Get Started.

Wij beantwoorden uw vragen over de mogelijkheden van de technologie – of het nu gaat om eengezinswoningen, restaurants of appartementen. Laat uw gegevens achter en wij nemen met plezier contact met u op.