LOADING...

Intelligent alarm

Verlichting

Verwarming

Energie

Zonwering

Muziek

Alarm

SMART ALARM SYS.

Naast de bescherming tegen inbraak beschermt Loxone ook tegen andere gevaren die op de loer liggen. In geval van brand, rook of binnendringend water, waarschuwt uw intelligent gebouw u onmiddellijk en ondersteunt het u met helder knipperlicht, oproep en melding op uw mobiele telefoon … Het ondersteunt u zelfs actief en opent bijvoorbeeld de zonwering om vluchtwegen vrij te maken.

Everyday
Control
Comfort
Managing
All Off

ONMIDDELIJK OP DE HOOGTE

Met de caller service van Loxone en met de Loxone App bent u gelijk op de hoogte van meldingen en gebeurtenissen. Maar daar blijft het niet bij. Ook het intelligente muziek systeem geeft Tekst-to-speech meldingen over de gebeurtenissen en bij een inbraak of brandmelding gaat er in elke ruimte een sirene af!

ALARM IN 4 STAPPEN

Stil Alarm

Via een push notificatie op uw mobiel wordt u onmiddellijk geïnformeerd over de actieve sensoren. Bovendien reageren alle bedieningselementen met een akoestische kliktoon zodra een gevaar wordt gedetecteerd.

Akoestisch Alarm

Het intelligent gebouw trekt akoestisch de aandacht en speelt een alarmtoon in alle zones van de Music Server.

De Caller Service belt en informeert u betrouwbaar over de alarmstatus.

Optisch Alarm

Wanneer een optisch alarm optreedt, wordt de zonwering volledig geopend en begint de verlichting te knipperen. Het gebouw trekt alle aandacht en ontmoedigt zo de indringer.

Smart Alarm

De meldkamer kan desgewenst meekijken via de diverse camera’s die deel uit maken van het smart building systeem. Zo is het mogelijk dat de meldkamer gelijk de politie laat meekijken en zo actief op de melding reageert!

OPTIONS FOR SMART ALARM

Het alarmsysteem is uit te breiden met meerdere melders, sensoren en zelfs met een buiten sirene.

Free Smart Home Guide.

Get Started.

Wij beantwoorden uw vragen over de mogelijkheden van de technologie – of het nu gaat om eengezinswoningen, restaurants of appartementen. Laat uw gegevens achter en wij nemen met plezier contact met u op.