LOADING...

Connectivity oplossingen

Betrouwbare connectiviteit speelt een cruciale rol in technologische vooruitgang. Het is tevens de drijvende kracht voor innovatie, efficiëntie en klanttevredenheid. Met onze connectivity oplossingen bent u verzekerd van een betrouwbare verbinding en is uw infrastructuur voorbereid op de toekomst. Bovendien begeleiden we u bij iedere stap, vanaf het eerste advies tot en met de implementatie en het beheer.

Connectivity

Een betrouwbare internetverbinding is als water uit de kraan. Lijkt simpel, is het niet. ILUMINAIRE levert uitsluitend betrouwbare zakelijke internetverbindingen op vrijwel ieder adres in Nederland en in de rest van de wereld. Via een snelle postcodecheck komen we  erachter welke verbindingen beschikbaar zijn op het gewenste adres.

Ons netwerk is gekoppeld aan de belangrijkste operators als KPN, Tele2, VodafoneZiggo en Eurofiber. Maar ook aan vele lokale glasvezelinitiatieven.

VoIP telefonie

Bellen via internet (VoIP) is de nieuwe standaard. ILUMINAIRE is de enige in de markt die vier verschillende hosted telefonieplatforms aanbiedt: Xelion, Swyx, 3CX en Microsoft Teams. Hierdoor kunnen wij de beste mogelijkheden bieden, van standaardoplossingen tot een volledig geïntegreerde oplossing. Als  volwaardige telecom serviceprovider leveren wij uiteraard ook telefoonnummers in alle categorieën. Denk hierbij aan geografische telefoonnummers, 088- en 085-bedrijfsnummers, 0800-gratis servicenummers, 090x-servicenummers en buitenlandse telefoonnummers.

Neem nu contact op