LOADING...

THE LEADING AUTHORITY In Cctv System Technology EXPLORE VIDEO SERVICES HIGHER LEVEL OF PROTECTION While Mitigating Risk EXPLORE VIDEO SERVICES Increase Protection While Mitigating Risk EXPLORE VIDEO SERVICES

EENVOUDIG EN EFFECTIEF

Beveiligingscamera's in diverse maten en kleuren

Volledig geïnstalleerd en onderhouden

Live uw beelden bekijken

SMART. EENVOUDIG.

Security Package:

Intelligente video intercom
Buitencamera’s
Binnencamera’s
Elektrische 3-punts sluitingen

MONITORING

TECHNOLOGY

U wilt graag een oogje in het zeil houden, ook als u niet aanwezig bent. Met een professioneel camerabewaking systeem heeft u een paar extra ogen op elke plek die u wilt bewaken. Gemakkelijk voor veel situaties op het werk, kantoor, parkeerplaats of thuis. Het is een aantoonbaar (preventief)middel tegen diefstal, vandalisme en overvallen.

Full HD of zelfs 4K IP camerabewaking maakt veel mogelijk, overal real-time camerabeelden bekijken en opvragen, opname en waarschuwen bij een bepaalde gebeurtenis, maar ook b.v. klanten tellen of missende objecten registreren. De mogelijkheden van camerabewaking van Smart House Solutions by ILUMINAIRE zijn bijna eindeloos!

Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera opties en stellen samen met u een complete camerabewaking oplossing samen.

Vakkundige installateurs plaatsen de benodigde camerasystemen en verzorgen het reguliere onderhoud van uw bewakingscamera’s voor een lange levensduur.

Door de hoge (Full HD of 4K) beeldkwaliteit, flexibiliteit, eenvoudige installatie en de vele opties van bij onze camerabewaking systemen op het gebied van Video Content Analyse zijn ip camera’s voor ieder bedrijf of woning de juiste keuze. Laat u vrijblijvend door ons adviseren!

 INSTALLATIE SERVICE

Ons vakkundig technische installatie team zal de volledige installatie uit handen nemen. Van het plaatsen van masten tot graven van de bekabeling en het configureren van het netwerk. Alles hoort erbij en zal uitvoerig worden getest en worden opgeleverd met alle benodigde documentatie.

Eerste afspraak
Samen gaan we kijken wat voor beveiliging u nodig heeft en stellen hiervoor een all-round projectplan voor op.
Installatie
Samen met onze gecertificeerde installateurs gaan we het plan uitvoeren
Afronding en oplevering
Het project wordt afgerond en opgeleverd. Dan pas zijn wij tevreden!

SAMEN MAKEN WE HET 100%

Wij beantwoorden graag uw vragen! Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!